1 van de 3 horeca gelegenheden van catering de buitenpoort in fort pannerden

Bezoek

Restaurant

Voor een heerlijke kop koffie of thee met lekkers en een goede lunch zit je goed in het café-restaurant en bij mooi weer staat je stoel klaar op het terras voor een wijntje of een biertje. Van hieruit heb je een schitterend uitzicht over de Waal, Rijn en het Pannerdensch Kanaal.

Restaurant-café en terras

Exploitant Buitenpoort Catering houdt van heerlijk en eerlijk eten, gebruikt liefst ook producten uit de streek. Aten de fortsoldaten vroeger ‘broodje kuch’, met bruine bonen: vandaag is het dus even anders!

Of geniet op het terras en staar eindeloos over het water met zijn vele schepen. Waar vind je een mooier uitzicht over de rivieren dan hier, op de landpunt tussen Waal en Pannerdensch Kanaal?

Buitenpoort Catering is er voor alle bezoekers tijdens de dagen van openstelling. Comfortabel, en toch stoer is de inrichting. Wie het fort bezoekt, vindt hier warmte en gezelligheid.

Het café-restaurant en terras zijn een half uur langer open dan het fort, dus tot 17.30 uur.

Menu

U heeft bij ons een ruime keuze.
Bekijk onze menukaart.

Arrangementen

Maar Buitenpoort Catering doet meer! Fort Pannerden is een ideale locatie voor groepsontvangsten – in en buiten openingstijden. Voor bedrijven en beurzen en symposia, voor familiefeesten. Voor combinaties van cultuur en natuur. Klik hier voor aantrekkelijke arrangementen of neem contact op met 0481 420089 of planning@fortpannerden.eu. Hier geven ze je de beste tips voor een onvergetelijke ontvangst.