Foto- en verhalenwedstrijd: Fort Pannerden van binnen

Vanaf woensdag 15 juli tot en met vrijdag 31 augustus dagen wij je uit om deel te nemen aan de wedstrijd: maak de mooiste foto van Fort Pannerden van binnen of schrijf een verhaal met Fort Pannerden als decor.

Wie gaat deze zomer de uitdaging aan?

Fort Pannerden heeft ruim 150 jaar de elementen getrotseerd en het markante bouwwerk ademt de bewogen geschiedenis van talrijke bewoners, zoals de soldaten, krakers, maar ook uilen, vleermuizen, spinnen en nog veel meer… Het ligt verborgen onder de aarde, maar is vijf verdiepingen hoog en opgedeeld in grote, kleine en donkere ruimtes. Waar kun je dus mooiere foto’s maken dan in het fort of een verhaal laten spelen met het fort als decor? Wij weten het niet… laat je inspireren! Wij zijn benieuwd naar de resultaten!

Wil je deel nemen aan de fotowedstrijd of verhalen wedstrijd? Koop je ticket(s) en maak daarbij gebruik van de kortingscode FOTOVERHAAL. Je krijgt dan 20% korting op de ticket(s). De deelnemer aan de wedstrijd meldt zich aan de balie van het fort en krijgt een consumptiebon voor koffie, thee, of limonade met een heerlijke koek. Op een van de openingsdagen tussen 15 juli en 31 augustus kun je terecht tussen 11.00-17.00 uur. Je loopt op je gemak door het fort aan de hand van een plattegrond waarop een corona-proof route is uitgestippeld, vervolgens kies je waar je wilt fotograferen of doet inspiratie op voor je verhaal.

Wat zijn de spelregels?
Fotowedstrijd: het moet een foto zijn van het fort van binnen. Je kiest een foto uit en stuurt die uiterlijk 31 augustus digitaal op naar: pr@fortpannerden.eu onder vermelding van je naam, adres en telefoonnummer. Je mag je foto een titel geven.

Verhalenwedstrijd: je verhaal moet zich afspelen in het fort. Je mag je fantasie de vrije loop laten. Het verhaal bestaat uit minimaal 500 tot maximaal 10.000 woorden (1,5 tot 5 pagina’s). Een verhaal gericht op de leeftijdsgroep tussen 6-16 jaar heeft onze voorkeur, maar het hoeft niet. Je stuurt je bijdrage uiterlijk 31 augustus digitaal op naar: pr@fortpannerden.eu onder vermelding van je naam, adres en telefoonnummer. Je mag je verhaal een titel geven.
De verhalen en foto’s mogen onder naamsvermelding door Fort Pannerden gebruikt worden in het fort maar ook ter promotie van het fort.

De prijzen
De drie winnende foto’s worden gepubliceerd op onze website en tot eind 2020 tentoongesteld in het fort. De jury let op originaliteit en karakter. De drie winnende verhalen worden gepubliceerd op onze website met naamsvermelding. De jury let op originaliteit en stijl. Wij laten ons door de verhalen graag inspireren voor nieuwe activiteiten op het fort. De prijswinnaars krijgen bericht op vrijdag 11 september.

Koop je ticket(s) en maak daarbij gebruik van de kortingscode FOTOVERHAAL.

Foto’s en verhalen kun je insturen via: pr@fortpannerden.eu.